top of page

Workshop

Denne workshop er skabt til at hjælpe jer med at nå nye højder i jeres salgsafdeling. Sammen sætter vi rammer for workshoppen ud fra de 3 steps i salgsprocessen - vi sætter ind der, hvor der er plads til forbedring og I får værktøjer til at optimere jeres salgsresultater. Denne fleksible workshop giver jer mulighed for at vælge præcis det tidspunkt der passer jer. 

Kontakt og prospecting

Det første trin handler om, at identificere potentielle kunder (prospecting) og etablere kontakt med dem. Det handler om at skabe opmærksomhed omkring jeres produkt eller jeres tjeneste, få etableret et møde og begynde at opbygge relationer med potentielle kunder.

2

Mødeafholdelse og præsentation

Når vi har opnået kontakt med en potentiel kunde, går vi videre til dette trin. Her arbejder vi med udstråling og førstehåndsindtryk som sælger, og hvordan vi bedst præsentere jeres produkt eller jeres tjeneste. Det er her, at vi skal vise kunden virksomhedens værdi. 

3

Aftale og afslutning

Dette er det sidste trin, hvor vi arbejder på at lukke salget og opnå en aftale med kunden. Dette indebærer at få kundens accept, indgå kontrakten og afslutte den endelig proces på en professionel og behagelig måde. 

Get in Touch

Udfyld formularen nederst på siden, så kontakter jeg dig inden for 24 timer.

bottom of page